Loading...

MALALTIES DEL COR (MARATO 2014)

Varios autores  

0


Fragmento

Biografies dels autors

Image

EVA ARMISÉN, Pintora aragonesa, viu i treballa a Barcelona. Les seves obres i instal·lacions s’exhibeixen en galeries de Corea, Hong Kong, Los Angeles, Portugal, Japó i els Estats Units. Participa habitualment en fires d’art internacionals com Kiaf, Arco o Art Taipei. Les seves imatges han estat portades a diferents mitjans, com la publicitat, la moda, les instal·lacions públiques i el disseny, amb clients como Skinfood, Coca-Cola, Nike, La Roca Village, Enate, City Super, Planeta, L’Illa, Samsung, Kyobo o Tmt entre d’altres. És coautora de dos llibres infantils.

El seu treball, clarament reconeixible, ens descobreix a través d’un estil narratiu i autobiogràfic la màgia del que és quotidià.

www.evaarmisen.com

Image

MAR BONADA (Barcelona, 1976), il·lustradora i dissenyadora tèxtil. Va estudiar a l’Escola Massana de Barcelona i al Somerset College of Arts & Design de Taunton (Bristol), a Anglaterra.

L’any 2009 va començar la seva vida d’il·lustradora.

De vegades escriu i il·lustra; altres vegades, només il·lustra. La seva feina s’ha publicat a Espanya i a Alemanya.

www.marbonada.blogspot.com

Image

PAULA BONET, llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. La seva formació la va portar inicialment a les tècniques de pintura a l’oli i gravat (calcogràfic, xilogràfic, litogràfic), que va treballar fins al 2009. A partir d’eixe any es va centrar en la il·lustració i des d’aquell moment treballa en eixe camp.

En 2013 il·lustra el llibre Llegeix-me (Andana Editorial) i el poemari d’Estel Solé Si uneixes tots els punts (Editorial Galerada). 
Qué hacer cuando en la pantalla aparece THE END, el primer llibre amb text i il·lustració de la seva autoria, va veure la llum en març de 2014 de la mà de Lunwerg Editorial. Acaba de publicar La petita Amèlia es fa gran, un àlbum il·lustrat pop-up (Editorial Casals). El mes de març vinent veurà la llum 813, un llibre sobre el cineasta François Truffaut, escrit i dibuixat a cavall entre París i Barcelona, i que publicarà l’Editorial La Galera.

El seu treball, carregat de poesia, té multitud de ramificacions, des de la il·lustració en premsa (Diari Ara, Revista Kireei, Revista Calle 20, Ling, ESCAC, Caràcter

Sigue leyendo y recibe antes que nadie historias como ésta